|
magyarora.com
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
jazcoiti
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 8:54 pm Post subject: Szia magyarok! |
|
|
Írom Kanadabol, egy idő óta egy kicsi magyart tanultam Spanyolországban, amiből én vagyok.
Most szeretném gyakorlatni, ezzel a weblapokkal (gratulálok! ez nagyon érdekes és jól írta, remélem hogy folytatjatok korszerűsítni) és több forrásokkal.
Valaki Calgaryban? Talán beszélgethetunk egy napon.
Vissza!
jc |
|
| Back to top |
|
 |
warrior
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 3:31 pm Post subject: |
|
|
Bienvenidos, JC! Espero que en futuro visites ese forro frequentmente. Hasta que vuelvas otra vez, te recomendo esa pagina por el internet: http://www.magyaronline.net/forum/viewforum.php?forum=5&576
Aqui puedes connectar con hungaros que viven en Canada. Tambien hay ese www.meetup.com. Has probado? ..... Siemplemente tienes que entrar tu tema de interes (hungaro) y el lugar donde vives. Con un "click" te dan los grupos hungaros que existen cerca de tu ciudad.
Remélem valamelyik segítségével sikerül majd a lakóhelyed környékén magyarokra találnod. Én is így találtam jó néhány spanyol anyanyelvűre valamint spanyolul tanulóra az én környékemen, akikkel aztán hetente egyszer egy-két órára összejöttünk, hogy csevegjünk, ill. gyarkoroljuk a nyelvet.
Azért ne feledkezz meg erről az oldalról se! Kérdéseiddel, üzeneteiddel gyere csak nyugodtan! Még akkor is, ha nincs azonnali válasz.
Saludos,
Warrior |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|